Ponude za sponzore


žuti

Kako bi znali kamo treba ići moramo znati odakle dolazimo. U našem je zajedničkom interesu da se generacijama koje dolaze i inozemnoj javnosti predstave sve činjenice iz najnovije povijesti u vidu dokumentarnog video-zapisa kojeg će napraviti mladi i stručni aktivisti neovisni o politici ili materijalnim probicima.

U interesu je građana Grada da u svojim školama, knjižnicama i muzejima imaju na raspolaganju za učenje, gledanje ili posudbu kvalitetan video zapis iz nedavne povijesti sagledan na objektivan i nepristran način.

U intresu je dubrovačkih tvrtki i institucija da sufinanciraju svako istraživanje i dokumentiranje najtežih dana dubrovačke povijesti.Također, u interesu je svakoga da sufinancira rad mladih koji se bave novim medijima i tehnologijama, koji svoje znanje i vrijeme koriste za usavršavanje kroz rad za opće dobro.

Za svaku sponzorsku kategoriju pripremili smo poseban paket ponude i pogodnosti. Kategorije su sljedeće:

Suorganizator:

75.000,00 kn……………….više

Ekskluzivni pokrovitelj:

50.000,00 kn……………….više

Pokrovitelj:

25.000,00 kn……………….više

Sponzor +:

15.000,00 kn……………….više

Sponzor:

10.000,00 kn……………….više

Donator:

5.000,00 kn…………………više

 

Sponzorske su kategorije i pripadajući novčani iznosi naši prijedlozi za razgovor o mogućoj suradnji. Nakon postignutog dogovora predlažemo potpisivanje Ugovora kroz kojeg će se precizno regulirati međusobna prava i obveze. Moguće je potpisivanje:

  • Ugovora o suradnji/za sve vidove sponzorstva koji nisu u novcu
  • Ugovora o donaciji
  • Ugovora o sponzorstvu/Art FORTMAT (nije obveznik PDV-a) ispostaviti će račun

Budući da Art FORMAT projekt IMPERIAL Docvmenta želi predstaviti na vrlo ozbiljnoj i profesionalnoj razini stojimo na raspolaganju svim kreativnim timovima svakog sponzora kako bi zajednički razraditi najbolju strategiju promocije unutar imidža i svrhe filma kojeg ćemo snimiti.

Svima koji na bilo koji način budu sudjelovali u ostvarenju ovog projekta Art FORMAT će zahvaliti pismenim i usmenim putem. Dvije godine nakon premijere sve sudionike projekta izvještavat ćemo o uspjesima i padovima projekta u kojeg su uložili svoj novac. Sve TV i producentske kuće koji otkupe ili dobiju prava na prikazivanje ili emitiranje dokumentarca «Zagonetka pobjede» preuzet će obvezu pošivanja sponzorskih ugovora proizašlih iz ove ponude.